Familietid

Vi vil som folkekirke gerne imødekomme den moderne families behov for god tid sammen i en travl hverdag med koordinering af jobs, vuggestue, børnehave, skolegang, transport og madlavning. Vi kaster derfor kirkens mangfoldige skat af bibelske fortællinger og vores gode lokaler med plads til fælles kreative aktiviteter ind i projekt ’Familietid’. Tiltaget er for børnefamilier, der kan lide at lytte til en god fortælling og på sjove måder arbejde videre med den sammen, indtil den fælles aftensmad står klar på bordet.

Praktisk info...

’Familietid’ finder sted tre gange i vinterhalvåret i Herlufsholm Sognehus, H.C. Andersensvej 20. Familietid indeholder hver gang en fortælling og sang, kreative aktviteter, bålhygge og fælles børnevenlig aftensmad. Børn i alle aldre er velkomne. Der er et legerum til de allermindste. Maden koster 20 kr. pr. person. Børn under 2 år er gratis.

Af hensyn til madbestilling er tilmelding nødvendig til kirkekulturmedarbejder Camilla Funch på kirkekultur@herlufsholmkirke.dk, senest 5 dage før efter først til mølle princip.

Menu, fortælling og værkstedsaktiviteter

Sæsonens første ’Familietid’ onsdag den 21. november tager udgangspunkt i julens fortælling. Vi garanterer god julestemning i børnehøjde. Enkelte børn klædes ud og deltager aktivt. I værkstedet kaster børn og voksne sig på kreativ vis over fortællingen. Udenfor i gården tændes bål og ristes skumfiduser og legerummet åbnes for de allermindste. Tilslut bydes alle på børnevenlig aftensmad til 20 kr. per person.

Menuen står på kyllingespyd, frikadeller, pastaskruer, agurker og gulerødder i stave, friskbagt brød med smør og en blandet salat til de voksne. Hertil drikkes vand/saftevand.

Tilmeld dig familietid her:

Kommende "Familietid"

21nov kl. 17:00

Familietid med spisning i sognehuset

21nov kl. 17:00

At være familie har ændret sig over tid.

At være familie idag handler om tid og samvær omkring sjove og meningsfulde aktiviteter.

Vi har begge dele!

Så drop planlægning af aftensmaden og tag ungerne med.