Det er tid til indskrivning til konfirmationsundervisning i Herlufsholm Sogn 2019-2020.

Som følge af de nye skoledistrikter i Næstved Kommune og de deraf følgende klassesammenlægninger på Lille Næstved Skole, kan man ikke længere regne med at skulle gå til konfirmandundervisning med hele sin klasse.

I Herlufsholm Sogn har vi 3 konfirmationsdatoer, hvor konfirmander, der bor i sognet, selv kan vælge hvilken dato, de vil konfirmeres. Konfirmander udefra vil kunne blive konfirmeret, hvis der er plads på en af datoerne. Dette ved vi først efter den 1. juni, når alle konfirmander fra Herlufsholm Sogn er indskrevet til undervisningen.

Konfirmander fra Herlufsholm Sogn skal indskrive sig senest den 1. juni

Indskrivning til konfirmationsforberedelse og konfirmation sker via https://www.folkekirken.dk LINK

Der skal logges ind med NemID og ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

HUSK at notere hvilken dato, I har valgt som konfirmationsdato i feltet "Yderligere kommentarer".

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Vi vil gerne have jeres tilmelding senest den 1. juni. Hvis du har brug for at indskrive dit barn senere, eller behøver hjælp til indskrivningen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret i åbningstiden på tlf.: 55 72 17 70.

Præsterne ved Herlufsholm Kirke

Interview med fire tidligere konfirmander

Kommende konfirmationer

- Der er valgfrihed mellem de nævnte dage!

- Man kan godt være sikker på at få den dato, man vælger!

Skoleår 19/20:

25/4 - 2/5 - 9/5