Bryllupsworkshop

'Bryllupsworkshop 2019' - dato ikke fastlagt

I den periode hvor Herlufsholm Kirke renoveres og vi holder til i Sct. Peders Kirke har vi skabt en ny tradition. Hvor vi før afholdt bryllupsworkshop selv, inviterer vi nu alle, der skal vies eller velsignes i begge kirker til at deltage i en bryllupsworkshop før brylluppet.

Først på dagen får parrene på både seriøs, hyggelig og humoristisk vis lejlighed til at opholde sig en stund ved emnet ’ægteskab’ samt nyde en lækker frokost i hinandens selskab.

Sidst på dagen får alle brudepar mulighed for sammen at opleve Sct. Peders Kirke og få svar på nogle af de ubesvarede spørgsmål de måtte have omkring bryllupsdagen i kirken.

Velkommen til bryllupsworkshop!

Har du spørgsmål til dagen kontakt da kirkekulturmedarbejder Camilla Funch på kirkekultur@herlufsholmkirke.dk

Billeder fra tidligere 'bryllupsworkshops' (Klik for at forstørre billeder)