Lørdagsmøderne er for alle uanset alder. Vi lytter til gode ofte vidtberejste foredragsholdere og synger også. Så velkommen til en både oplivende og oplysende eftermiddag i Herlufsholm Sognehus, H.C. Andersens Vej 20. Kaffe/te og kage koster 30 kr.

Rundt i Indien på cykel og i taxa

Lørdag den 1. februar kl. 14.00-16.30

Lisbeth Grønne og Nikolaj Andersen (som underholdt ved sidste års julefest) kommer og fortæller og viser billeder fra deres rejse til Indien.

De fortæller f.eks. om kulturchokket, når man sidder på bagsædet af en taxa og kører fra Delhi til Jaipur, og om at betragte, lytte og dufte på den ca. 1.000 km lange cykeltur fra Jaipur til Jaisalmer i Rajasthan.

En fantastisk cykeltur gennem fattige landsbyer med et mylder af mænd, kvinder, børn, køer, kameler, høns og hunde, men også en tur, der gik gennem større byer med høj luksus.

Det bliver en eftermiddag med facts, peronlige historier og humoristiske oplevelser.

36 år som stemme i radioen

Lørdag den 7. marts kl. 14.00-16.30

Denne eftermiddag får vi besøg af Margaret Lindhardt, som i 36 år har været en kendt stemme i radioen, bl.a. som vært på programmer som Go'morgen P3, P4 Aften og ikke mindst det legendariske ønskeprogram Giro 413, som hun har stået for i sammenlagt næsten 20 år. Hun har desuden fortalt flere hundrede historier om Danmark og danskerne i programmet Danmark kort og lagt stemme til alle mulige slags udsendelser både på radio og TV, f.eks. dokumentarprogrammer, ungdomsudsendelser, drama og satire.

Mød personen bag stemmen og hør om et langt og farverigt liv inden for murene i DR og om både sjove, overraskende og nervepirrende oplevelser fra de mange år ved mikrofonen.