Lørdagsmøde

Lørdagsmødet er et eftermiddagsarrangement i Herlufsholm Sognehus i vinterhalvåret med starttidspunkt kl. 14.00. Alle kan deltage uanset alder. Vi lytter til gode, ofte vidt berejste, foredragsholdere, hører dejlig sang og musik og synger også selv.

Kaffe/te og kage koster 30 kr. Velkommen til en oplivende og oplysende eftermiddag!


Andre foredrag i sognehuset

24jan kl. 19:30

Foredraget: Far, du skal på plejehjem v. Anna Katrin Nørgaard

Læs mere

24jan kl. 19:30
21feb kl. 19:30

Foredraget: Israel og Palæstina - en rejse i personlig udvikling v. Rasmus Birkerod

Læs mere

21feb kl. 19:30
20mar kl. 19:30

Frygt ikke- om at turde livet foredrag v. Kathrine Lilleør

Læs mere

20mar kl. 19:30

Jeg elsker den brogede verden

Lørdag den 2. februar kl. 14.00-16.30

Foredraget tager udgangspunkt i Nils-Peter Holms spændende og indholdsrige liv som falckredder, om livsbekræftende oplevelser i jobbet som sygeplejerske på en cancerafdeling, om jobbet som plejehjemsleder, om originaler og skæbner, der har krydset hans vej, og om jobbet som bedemand i Kerteminde i mere end 20 år. Hvis man spørger en fra Kerteminde, hvem der er byens sjoveste mand, så lyder svaret: "Det er da Nils-Peter Holm, vores bedemand."

Foredraget er med et indhold, der spænder fra dyb alvor til herlig latter - for de to ting, humor og alvor, følges ad gennem livet. For trods den enkeltes tab skal livet gå videre.

40 år på Familie Journalen

Lørdag den 2. marts kl. 14.00-16.30

Karl Ravn har arbejdet i mere end 40 år som fotograf på Familie Journalen. 18 år som cheffotogaf, nu som freelance og naturfotograf.

Han vil fortælle om det at være fotograf på Danmarks største familieugeblad. Det har medført mange rejser og mange oplevelser over det meste af jorden. Han har rejst med den kongelige familie på officielle statsbesøg i udlandet bl.a. Kina, Sydafrika, De Baltiske Lande, Uganda, Japan og selvfølgelig også i Danmark.

Han har været på patrulje med Sirius i Østgrønland, besøgt Jørgen Brøndlunds grav ved 79-fjorden, besøgt danske udvandrere i Canada, USA, Australien, New Zealand, Argentina, Chile, Falklandsøerne, rejst med de flyvende øjenlæger i Sudan og mange andre steder.

Har desuden været i Normandiet med en af de danske soldater, der var med ved invasionen i 1944.