Meditation i kirken

I løbet af året vil der være mulighed for at komme forbi kirken til en månedlig meditationsaften.

Meditation har altid været en del af den kristne tradition, selvom mange måske stadigvæk mest forbinder ordet med de østlige religioner. Ordet meditation betyder grundlæggende 'at tænke over' og 'at betragte' sit liv i relation til Gud. Det er en øvelse i at komme tilstede i livet. At blive nærværende i nuet gennem ro og stilhed.

Meditationsaftenerne vil tage en times tid pr. gang. Vi vil bl.a. bruge Jesusbønnen og arbejde med stilheden som ressource til fordybelse. Aftenerne vil være ganske uformelle, og tilmelding er ikke nødvendig. Kom forbi som du er, om det er lige fra arbejde eller efter aftensmaden.

Du er velkommen!

I den periode Herlufsholm Kirke renoveres, mødes vi kl. 19.00 i Sct. Peders Kirke.

Eventuelle spørgsmål til sognepræst Thomas Emil Horneman-Thielcke enten på tlf. 20 24 82 48 eller på mail teh@km.dk

Sognepræst Thomas Horneman-Thielcke
står for retræterne i kirken.
Læs mere om ham her.

Kommende meditationsaftener: