Retræter i kirken

Retræten er til for at genfinde roen i krop og sjæl. Retræten er generelt tænkt som et rum for eftertanke og refleksion. Vi lukker alt det, der forhindrer os i at samle tankerne om os selv, livet og Gud ude og går ind i stilheden sammen. Vær med til at tilbringe nogle spændende timer i fællesskab med stilheden, Gud og de andre deltagere.

Retræten kan desuden fungere som forberedelse til søndagens højmesse dagen efter, hvor temaet fra retrætedagen lever videre i salmer og prædiken.

Der betales 30 kr. for forplejning på selve dagen, inden retræten går i gang. Husk vi holder til i Sct. Peders Kirke i den periode Herlufsholm Kirke renoveres.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål til sognepræst Thomas Emil Horneman-Thielcke enten på tlf. 20 24 82 48 eller på mail teh@km.dk. Tilmelding senest en uge før den retræte, du ønsker at deltage i.

Der afholdes ingen retræter i kirken dette efterår. Følg med her på siden i det nye år.

Sognepræst Thomas Horneman-Thielcke
står for retræterne i kirken.
Læs mere om ham her.

Kommende retræter