Julemarkedsklubben

Vi mødes i Sognehuset på H.C. Andersens Vej 20 den 1. og 3. torsdag i måneden

kl. 14-16.

Julemarkedsklubben og sognets årlige Julemarked har eksisteret i 30 år. I Julemarkedsklubben kombinerer vi håndarbejde og hyggeligt samvær til fordel for kirkelige velgørenhedsprojekter rundt omkring i verden. Overskuddet går i år ubeskåret til Mission Øst's arbejde for fattige familiers børn i Nepal.

Overskuddet fra Julemarkedet har de senere år ligget på mellem 21.000 kr. og 25.000 kr.

Birthe Thrysøe

Birthe Thrysøe samler trådene i klubben, hvor ca. 25 kvinder producerer håndarbejde, der kan sælges på årets julemarked. Hun fortæller: ”Vi fabrikerer mange slags håndarbejder til salg og lotteri. Entusiasmen fejler ikke noget, men vi kan altid bruge nye idéer. Det ville derfor være dejligt med både flere hænder og hoveder til at udføre arbejdet".

Det første møde i Julemarkedsklubben efter sommerferien holdes per tradition hos præsteparret Anne-Marie og Henning Marcher på Holbergsvej 112.

Julemarked efter alle håndarbejdets regler

Lørdag den 24. november kl. 10-14 i Herlufsholm Sognehus sammensætter Herlufsholm Kirkes julemarkeds-klub igen et julemarked, der har det hele. Overskuddet fra dagens salg går ubeskåret til arbejdet med fattige familier i Nepal. Kig forbi til en oplevelsesrig lørdag med gode julegaveindkøb, kinesisk lotteri, tombola og mulighed for at stille både sult og tørst i markedets cafeteria. 


Medlem af klubben?

Alle, der har lyst til samvær og kreativitet i mange afskygninger, er hjertelig velkomne til at deltage. Nærmere oplysninger kan fås hos Birthe Thrysøe tlf. 5573 9924.

Kalender

Ingen begivenheder fundet.