Sogneindsamling 2019 - brug søndag den 14. marts kl 11-14 på verdens mest udsatte

I 2019 deltager Herlufsholm Sogn igen i Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamlig, til gavn for verdens mest udsatte.

Alle projekter hos Folkekirkens Nødhjælp handler om 'hjælp til selvhjælp'. Alle har de fokus på, at de lokalområder, som de giver en håndsrækning gennem viden, praktisk know how og økonomi kan klare sig selv når organisationen rejser hjem.

Tilmeld dig som indsamler hos indsamlingsleder Leif Andersen (se i højre spalte) og vær med til at bakke op om kommende projekter . Eller tilmeld dig til Herlufsholm Kirkekontor på tlf. 55721770 el. kirkekontor@herlufsholmkirke.dk.

Efter indsamlingen serverer Menighedsrådet en skål varm suppe med brød for alle indsamlere i sognehuset.

Tovholder

Hovedansvarlig for koordinering af sogneindsamlingen i Herlufsholm Sogn er Leif Andersen. leifandersen@stofanet.dk eller tlf. 23920476.