Fastelavn for børnefamilier i kirken kl. 10.00

Ved årets fastelavnsgudstjeneste i Herlufsholm Kirke og Klostergård kan du blive lidt klogere på fastelavn historisk set og deltage i en lille interaktiv fasteøvelse undervejs. Uden for slår vi katten af tønden og kårer årets bedste udklædning, alt imens vi varmer os på en kop varm kakao og spiser byens bedste fastelavnsbolle. Børn og barnlige sjæle må meget gerne komme udklædte.

 

 

En familiegudstjeneste...

...vil ofte ligge søndag kl. 10.00. Den er tilrettelagt sådan at salmer, form og forkyndelse tager hensyn til hele familien. Eksempelvis kan prædikenen være erstattet af et drama eller en billedprædiken, og salmerne kan være mere mundrette for de yngste kirkegængere.

Der vil ikke altid være altergang ved familiegudstjenesten.

Se også kirkens deciderede børnegudstjenester. 

En børnegudstjeneste...

...ligger på andre tidspunkter end søndag kl. 10.00. Kirkens minikonfirmander står for to årlige børnegudstjenester søndage kl. 14.00. Herudover holder vi juletræf og sommertræf for sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere onsdage kl. 10.00. Sidst men ikke mindst byder vi indenfor til to årlige babysalmesangsgudstjenester lørdage kl. 10.00. Følg med her på siden...

Se også kirkens familiegudstjenester.


Lambines adventskalender

Gennem hele julen kan du følge med i Lambines Adventskalender, Herlufsholms kirkes julekalender for de 2-5 årige.

Der udkommer et afsnit hver adventssøndag kl. 10. 

Sognepræsten Henning har lavet en adventskalender til Lambine med en masse spændende ting i, men hvorfor er der nytårshatte, køer og helt mørkt?