Udvalg i Menighedsrådet - januar 2019

Kirke- og kirkegårdsudvalg: Henning Marcher - Poul Sandberg - Torben Post Pedersen

Præstegårdsudvalg: Birthe Ulrich Andersen - Poul Sandberg – Hanne Røge - Karsten Thomassen.
Årligt præstegårdssyn: Birthe og Poul.

Byggeudvalg sognehuset: Poul Sandberg - Karsten Thomassen - Egon Jakobsen - Henning Marcher - Thomas Horneman-Thielcke - Camilla Funch.

Budgetudvalg: Poul Sandberg - Torben Post Pedersen - Birthe Ulrich Andersen - Egon Jakobsen - Ann K. Hansen.

Valgbestyrelse: Poul Sandberg (formand) - Karsten Thomassen - Ann K. Hansen

Menighedsfonden: Henning Marcher (formand)  Birthe Ulrich Andersen (næstformand) - Ann K. Hansen - Poul Sandberg (kasserer)– Leif H. A. Andersen – Britta Pedersen – Thomas Horneman-Thielcke - Tom Thygesen Daugaard.

Sognehus udvalget: Henning Marcher – Thomas Horneman-Thielcke - Hanne Røge – Poul Sandberg - Birthe Ulrich Andersen - Karsten Thomassen - Bo Steen Bram.

Børne- og ungdomsudvalg: Anne-Louise Markussen (formand) -Thomas Horneman-Thielcke - Henning Marcher – Camilla Funch – Marie Ottar Jespersen - Egon Jakobsen - Lise Gummesen.

Kontaktperson til KNiPS: Anne-Louise Markussen.

Udvalg for Sognetræf & lørdagsmøder: Poul Sandberg - Thomas Horneman-Thielcke - Lise Gummesen - Birthe Ulrich Andersen - Birthe Nøhr - Hanne Røge - Gunhild Høgsbro Pedersen.

Kontakt til 5-kløver møder bykirkerne: Lise Gummesen og Poul Sandberg.

Medieudvalget: Thomas Horneman-Thielcke - Henning Marcher - Camilla Funch - Birthe Ulrich Andersen - Tom Thygesen Daugaard.

Folkekirkens mission og voksenundervisning: Henning Marcher - Thomas Horneman-Thielcke  - Lise Gummesen.

Koncertudvalg: Karsten Gyldendorf - Marie Ottar Jespersen – Egon Jakobsen - Henning Marcher.

Kirkepolitisk udvalg: Torben Post Pedersen – Poul Sandberg – Anne-Louise Markussen - Henning Marcher – Thomas Horneman-Thielcke - Tom Thygesen Daugaard (arbejdsopgaver bl.a. høringssvar).

Udvalg for sogneudflugter: Birthe Ulrich Andersen - Hanne Røge - Gunhild Høgsbro Pedersen - Birthe Nøhr.

Grønkirke udvalg: Anne-Louise Markussen (kontaktperson)- Ann K. Hansen - Thomas Horneman-Thielcke - Kirstine Borg Jensen.

Frivillige og menighedsopbygning: Birthe U. Andersen (tovholder) - Ann K. Hansen - Anne Louise Markussen.

Liturgi og nye gudstjenesteformer: Henning Marcher (tovholder) - Thomas Horneman-Thielcke  - Karsten Gyldendorf -  Marie Ottar Jespersen - Poul Sandberg - Egon Jakobsen - Lise Gummesen - Karsten Thomassen.

Persondataforordning: Ann K. Hansen - Poul Sandberg

Kirke på Vej: Thomas Horneman-Thielcke -  Ann K. Hansen - Henning Marcher.

Kontaktpersoner Caféudvalg: Egon Jakobsen.

Sikkerhedsrepræsentant: Karsten Thomassen

Kontaktperson til personalet: Egon Jakobsen