Du er her:

Juleaftens gudstjenester i Sct. Peders Kirke

Juleaften byder på fire gudstjenester i midtbyens smukke middelalderkirke.

Kl. 11.00: En halv times familiegudstjeneste for byens børnefamilier, hvor sognepræsterne Thomas Horneman-Thielcke og Henning Marcher deltager. Her kan du møde en hyrde fra Betlehem og synge med på de mest børnevenlige julesalmer. Et børnejulekor dirigeret af organist Marie Ottar Jespersen synger tre julesange undervejs. Alle børn får en lille julehilsen med sig hjem.

Kl. 14.00 & kl. 16.00: Eftermiddagens to traditionsrige julegudstjenester med kendte julesalmer og masser af julelys forestås i år af henholdsvis sognepræst Henning Marcher og sognepræst Lars Hansen.

Kl. 23.30: Sognepræst Thomas Horneman-Thielcke markerer Jesu fødsel med en fredfyldt   midnatsgudstjeneste, hvor lyset indenfor på smukkeste vis danner kontrast til mørket udenfor. Organist Karsten Gyldendorf får musikalsk selskab af trompetist Per Carlsen.

Del dette: