Du er her:

Besøg Sct. Peders Kirke i påsken...

Palmesøndag den 14. april: Palmesøndag skal vi høre fortællingen Jesus der drager ind i Jerusalem og hyldes med palmegrene, markeret af sognepræst Lars Hansen ved en traditionel gudstjeneste kl. 10.00. Senere på dagen fortæller minikonfirmanderne samme fortælling gennem drama, sang og udstilling ved en børnegudstjeneste kl. 14.00

Skærtorsdag den 18. april kl. 19.00: Sognepræst Henning Marcher sætter fokus på Jesu sidste måltid. Gennem læsninger, billeder og musik indkredses nadverfællesskabet dengang og i dag.

Langfredag den 19. april kl. 10.00: Salmer og digte over Jesu vej fra dom til gravlæggelse er denne dag i fokus. Tekster af Lisbeth Smedegaard-Andersen og musik af organist Jens Ramsing. Præst Karen Marie Bøggild. Sydsjællands Pigekor medvirker.

Påskelørdag den 20 april kl.19.00: Påskevesperen, som er en kort musikgudstjeneste bygger bro fra langfredags mørke til påskemorgens lys. Herlufsholm Kirkes Kammerkor medvirker. Liturg Thomas Horneman-Thielcke, organist og dirigent er Karsten Gyldendorf.

Påskesøndag den 21. april kl. 10.00: Påskeglæden fejres ved sognepræst Lars Hansens gudstjeneste kl. 10.00.

2. påskedag mandag den 22. april kl. 10.00: Sognepræst Thomas Horneman-Thielcke fortsætter fejringen af påskeglæden med beretningen om to at dem, der møder Jesus i dagene efter opstandelsen. Gå selv med på vejen og se hvad ordet opstandelse gør ved dig. Der uddeles påskeliljer og påskeæg til alle.

Del dette: