Du er her:

Høstfest i Sct. Peders Kirke

Kom forbi Sct. Peders Kirke søndag den 15. september kl. 10.00, hvis du i fællesskab med andre vil takke for livet og maden på bordet. Sognepræsterne Henning Marcher og Kristina Hermansen står for dagens gudstjeneste og de smukke høstsalmer akkompagneres af trompetist Per Carlsen. Undervejs har vi en lille musikalsk høstoverraskelse. Bagefter samles alle uden for kirken til fællessang og et glas gratis friskpresset æblemost. Årets konfirmander står for forskellige boder og æblemost kan købes med hjem. Vi håber, at alle vil medbringe lidt farvestrålende frugt og grønt til salget ved dagens høstlotteri, der går ubeskåret til velgørenhed. Medbring kontanter eller MobilePay, hvis du vil købe most og støtte auktionen. Velkommen!

Del dette: