Du er her:

Hotline for unge og digital besøgstjeneste i coronatiden

En ny hotline for unge i Næstved har set dagens lys. 'Hånden på hjertet' er for børn og unge i alderen 10-20 år med bekymringer og noget på hjertet. Telefonen vil være åben mandag, onsdag og fredag kl. 16-18. Nummeret du skal ringe til er tlf: 2380 8237. Det er sognepræsterne Kristina Hermansen og Karen Marie Bøggild som står for "hånden på hjertet". Der er ikke er tale om terapi men et tilbud om en fortrolig samtale med en voksen. Det man i kirkens sprog kalder for sjælesorg- omsorg for sjælen. Præsterne har både tavshedspligt og man kan være helt anonym, når man ringer.

En landsdækkende digital besøgstjeneste er etableret i et samarbejde mellem Boblberg og Røde Kors til glæde for danskere, der er isolerede og karantæneramte. Et stort antal frivillige samtalevenner sidder klar på www.SnakSammen.dk. Tjenesten er for alle, der har brug for nogen at tale med, og målet er, at ingen skal føle sig isoleret. Man kan dele sine bekymringer og erfaringer, og ikke mindst udveksle smil.

Få et digitalt besøg og en god snak - Fællesskabet venter. Læs mere på www.SnakSammen.dk

Del dette: