Du er her:

Juleaften i Herlufsholm Kirke

Bliver det alligevel jul i år? JA det gør! Men husk at hente en billet på kirkekontoret. Klik her for at læse:

Da vi i år kun kan være 125 personer i kirken af gangen, holder vi hele 2 børnegudstjenester juleaftensdag. Derefter de sædvanlige to eftermiddagsgudstjenester og endelig traditionen tro midnatsgudstjenesten. Der er en hel særligstemning og fred på dette sene tidspunkt. I år vil der være adgangsbilletter til alle gudstjenesterne.

Du kan se lidt om vores tanker vedrørende juleaften og de særlig omstændigheder fra det indslag sognepræst Henning Marcher deltog i her

Til alle 5 gudstjenester vil der kun være adgang for folk med gyldig adgangsbillet.

Billetter:

Hentes på Kirkekontoret fra torsdag den 17. december kl. 16.00-18.00 og efterfølgende i kontorets daglige åbningstid. Det er efter først til mølle-princippet. Billetter kan ikke bestilles telefonisk eller elektronisk.

Man kan kun hente billetter til egen husstand!

Gudstjenester juleaften den 24. december 2020:

Familiegudstjeneste kl. 10.00 og kl. 12.00

Traditionel julegudstjeneste kl. 14.00 og kl. 16.00

Midnatsgudstjeneste kl. 23.30

Vi arbejder på at live streame nogle af gudstjenesterne, som bliver tilgængelige på vores hjemmeside og Facebook. Alle handlinger og arrangementer, finder sted under forudsætning af, at de på dagen gældende restriktioner gør det muligt.

NB: Der er desværre ingen taxaordning julenat, da det er umuligt at få fat på en taxa efter midnat.

Del dette: