Covid-19 information

• I Herlufsholm kirke må der være max være 125 pers. af gangen
  • Personer fra sammen husstand må sidde sammen
  • Når man går eller står rundt i kirken skal der bæres mundbind
  • Under kirkelige handlinger skal der kun bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i kirken. Det vil f.eks. sige at mundbindet godt må fjernes ved knæfaldet under nadveren eller når man rejser sig under læsninger.
  • Der er opstillet hånddesinfektionsdispensere i kirken, brug dem gerne flittigt
  • Følg personalets henstillinger

Har du spørgsmål som ikke er blevet besvaret her på siden? så kontakt kirkekontoret eller præsterne.

Din kirkelige handling og Covid-19

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende dåb, bryllup eller begravelse og coronasituationen, er du meget velkommen til at kontakte kirkekontoret eller den præst den skal forestå den konkrete handling.

Mundbind

Krav om mundbind

Fra den 29. oktober og frem til og med 2. januar 2021 har regeringen udvidet kravet om at bære mundbind eller visir til også at gælde i kultur- og kirkeinstitutioner.

Når du besøger eller deltager i en aktivitet i folkekirken i et lokale med offentlig adgang (for eksempel Allehelgensgudstjeneste), skal du overholde det gældende krav om brug af mundbind.

Du skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når du går ind og ud af lokalet, og når du bevæger dig rundt i lokalet.

Kravet gælder ikke, når du sidder ned eller knæler under aktiviteten. Heller ikke når du som led i en kirkelig handling kortvarigt rejser dig op, for derefter at sætte dig ned igen på samme plads.

Børn under 12 år er undtaget kravet om mundbind i folkekirken