Du er her:

En vielse aftales ved at kontakte kirkekontoret på Tlf. 55 72 17 70

Ca. en måned før vielsen kontaktes præsten, og der aftales tid til en samtale.

Navne og adresser på 2 vidner til vielsen, sendes til kirkekontoret, senest 3 uger før brylluppet.

Prøvelsesattest: For at blive viet skal man have en prøvelsesattest, der er højest 4 måneder gammel.

På www.borger.dk under familie og børn udfyldes en blanket. Når så selve prøvelsesattesten kommer fra kommunen, er det vigtigt, at den bliver sendt til kirkekontoret. Uden prøvelsesattesten kan vielsen ikke foretages, da den dokumenterer, at de kommende ægtefæller ikke i forvejen er gift, er søskende, eller der er andre ting, som står i vejen for giftermålet.

Kirkelig velsignelse

Er man blevet viet uden for kirken, er det muligt at få en kirkelig velsignelse af ægteskabet.

En velsignelse aftales og dato fastsættes ved at kontakte kirkekontoret på Tlf. 55 72 17 70

Ca. en måned før velsignelsen kontaktes præsten, og der aftales tid til en samtale.

Pynt i kirken

Ønsker man pyntning i kirken ved brylluppet, kan det arrangeres af kirketjenerne.

Pyntningen koster 300 kr. Beløbet indsættes på Herlufsholm Kirkekontors konto:

reg.nr. 0612

konto 6120000126

eller betales på Herlufsholm Kirkekontor i åbningstiden.

Ring til kirkekontoret og træf aftale.